lördag 24 juli 2010

Fotbollspengar - Vad är det ?

Där finns många olika sorters sports trading system ute på internet men aldrig har det funnits något som är på svenska... FÖRRÄN NU ! Fotbollspengar inriktar sig till 100% på sports trading på Betfair och har samlat de bästa metoderna, strategierna och spelsystemen för att tjäna pengar på fotbollsmatcher dagligen.



Du har säkert lämnat in en stryktipsrad någon gång och hoppats på turen? Eller kanske måltips? Jag vet hur det är, man lämnar in en rad och hoppas att storvinsten ska visa sig... Men det är inte många som lyckas med detta och istället betalar man in mer pengar till svenska staten.



Behöver det vara så då?



NEJ !



Med hjälp av Fotbollspengar så kan man nu tjäna pengar i långsam takt. Jag vet, det låter kanske lite trist och miljonvinsten på trisslotten är lite mer lockande... Men när du vinner miljonvinsten så kanske du redan har hunnit bli 100 år och kommer inte kunna ha kul för alla pengarna.Är det då inte bättre att vinna konsekvent och lite mindre pengar på varje fotbollsmatch och kunna ha stor nytta av dom varje månad ? Vad sägs om 200-300 eller kanske 400 SEK på varje match som du väljer att spela på? Låter inte det lite lockande ???




Med de olika metoderna och strategierna som finns presenterat i Fotbollspengar 3.0 så kommer du att kunna tjäna dessa summor på varje fotbollsmatch ! Men... Ingenting är givetvis 100% säkert och du kommer alltid att förlora på någon match. Det är helt omöjligt att undvika, men med hjälp av smarta tekniker och strategier så kommer du aldrig att förlora mycket på någon enskild match. Du kommer att lära dig att minimera förluster på ett otroligt smart sätt och du kommer att ta vinsterna i "rätt läge" istället. Man behöver absolut inte vinna varje gång, hemligheten är att vinna mer än man förlorar och det vet alla Betfair Traders om. Men det är just här som de flesta personer åker dit ordentligt ! Man förlorar på en match och vill så gärna vinna tillbaks de förlorade pengarna direkt. Vad händer då? Jo, man förlorar mer och resten kan du säkert räkna ut... Mitt råd är, JAGA ALDRIG GAMLA FÖRLUSTER ! Fotbollspengar har lagt ner mycket jobb på att lära människor att hantera förluster på rätt sätt. För förluster kommer man att möta någon gång.



Fotbollspengar levererar också dagligen speltips till sin hemsida. Det enda du behöver göra är att logga in med användarnamn och lösenord (som du får efter att du har köpt det) så kommer du att hitta massor av nyttiga saker. Där kommer att komma upp förklaringar om hur du ska trada på matcher och även olika tips och trix som alltid är läsvärda. Du kan helt enkelt kopiera framgång !



Läs mer här...

2 kommentarer:

  1. Jag har funderat på att köpa fotbollspengar.. Hittade den här sidan på Google och du verkar ju tjäna pengar med detta.. Så jag ska nog göra ett försök.. Gillar fotboll oerhört mycket och kunde man samtidigt tjäna lite extra pengarna hade det varit perfekt..

    SvaraRadera
  2. Hej
    Låter intressant. Du nämner inte hur mycket du satsar i dom exemplen du visar. Är det stora summor man måste satsa?

    SvaraRadera